Curiozitati

11 Femei deosebite care demonstreaza ca frumusetea nu are limite

Aceste modele schimba complet notiunea de frumusete. Sunt femei captivante prin frumusete si gratie. Nu seamana cu nimeni altcineva.

Va prezentam cateva exemple de femei care ofera unicitate si stil, fiind frunoase in felul lor deosebit.

 1. Chantelle Brown-Young

model

Sursa foto: pinterest  

Acest fotomodel canadian sufera de vitiligo, o depigmentare a pielii, de cand avea varsta de 3 ani. A reusit sa-si transforme deficienta intr-un avantaj si a devenit un model foarte apreciat.

 1. Viktoria Modesta

model

Sursa foto: pinterest

Aceasta cantareata si model din Letonia a avut circa 15 operatii nereusite la piciorul stang, care a avut probleme inca de la nastere. In final piciorul i-a fost amputat. Acest lucru nu i-a diminuat increderea in sine si succesul ei s-a mentinut.

 1. Erica Irwin

model

Sursa foto: pinterest  

Modelul californian Erica Irwin are 35 de ani si este considerata una din cele mai inalte femei din lumea modei, are 2.05m.

 1. Masha Tyelna

model

Sursa foto: madmood  

Acest fotomodel ucrainean are ochii deosebiti de mari, a fost poreclita alien sau chiar un elf frumos.

 1. Carmen Dell’Orefice

model

Sursa foto: pinterest  

Acest fotomodel este foarte in varsta, dar frumusetea deosebita se pastreaza si este inca fotografiata si apare in reclame si pe podiumurile de moda, avand mare succes.

 1. Jamie Brewer

model

Sursa foto: intermedia  

Este primul fotomodel suferind de sindrom Down, a castigat popularitate ca actrita in seriale americane cum ar si American Horror Story.

 1. Denise Bidot

model

Sursa foto: pinimg  

Acest fotomodel portorican este una din cele mai populare prezentatoare de moda pentru persoane plus size, fiind un exemplu de model mai corpolent, dar cu mare succes la public.

 1. Casey Legler

model

Sursa foto: pinterest  

Acest fotomodel francez este prima femeie care a semnat un contract de modeling ca barbat. Casey Legler a prezentat imbracaminte masculina. Inaltimea de 1.88 si parul scurt o fac sa arata intr- adevar ca un tanar foarte aratos.

 1. Moffy

model

Sursa foto: fashionmodeldirectory  

Este numita noua Kate Moss. Mai ales datorita privirii sasii, care a devenit o marca proprie de frumusete.

 1. Diandra Forrest

model

Sursa foto: media  

Diandra este o afro-americana albino, cu ochii verzi. Albinismul este extrem de rar la persoanele de culoare si Diandra este foarte apreciata in industria modei.

 1. Lolita, Hannah Montana neagra

model

Lumea este acum impresionata de incredibila frumusete a modelului de culoarea carbunelui, extrem de feminina si atractiva, incat este considerata o revelatie, o noua Hannah Montana.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *