rentakub.com
servicii

2 solutii optime de a calatori cu bani putini

Este o reala placere sa calatoresti si sa descoperi locuri noi, insa ce te faci atunci cand banii nu te dau afara din casa? Cu transportul si cu hrana o mai scoti la capat, dar cum procedezi atunci cand vine vorba de cazare?

O privire aruncata pe internet la preturile usturatoarele ale hotelurilor parca mai diminueaza din entuziasmul planului de calatorie. Ei bine, din fericire exista solutii pentru toate nevoile. Cazarea in casute de vacanta sau tip camping vine ca o alternativa pentru a inlocui tarifele piperate impuse de unitatile hoteliere.

Casutele de vacanta

Atunci cand dorim o vacanta linistita si relaxanta, aceasta este prima varianta care ar trebui luata in considerare. In afara faptului ca te scapa de agitatia si tumultul specific hotelurilor, preturile accesibile vorbesc de la sine. Pana la urma acesta este si motivul pentru care mergem in vacanta, sa uitam de problemele de acasa si grijile de la serviciu.

In ultima perioada, hotelurile impun clientilor un program fix prin ofertele sale „all-inclusive”. Ei bine, libertatea este insasi definitia unei vacante. Daca acasa eram constransi de respectarea unui orar, macar in concediu sa stabilim cum ne petrecem timpul dupa bunul nostru plac. Unde mai pui ca hotelurile noi sunt dotate cu tot felul de sali de conferinte in cadrul carora se organizeaza seminarii, sedinte si team-buildinguri.

Cazare case de vacanta aduce o noua perspectiva ideii de concediu prin faptul ca ofera confort si intimitate, in egala masura. De exemplu, casutele de vacanta de pe Rentakub.com, pozitionate in diverse orase ale Romaniei, pun la dispozitie dotarile unui hotel de 4 stele, ba poate chiar si mai mult. Acestea sunt complet echipate, de la aer conditionat pana la internet.

O veste buna pentru proprietarii de animale de companie! Nu mai sunteti nevoiti sa lasati animalutul in grija altor persoane, deoarece este accesul lor este acceptat in interiorul kub-ului.

Campingul

Amplasarea unui cort in mijlocul naturii este cea mai indragita optiune pentru cei care traiesc viata la superlativ. Aceasta alternativa ofera liberatate totala, largind la maximum nodul de la „cravata”. Nu implica niciun cost, cu exceptia cazului in care iti amplasezi cortul intr-o zona de camping special amenajata in acest sens cu magazine, restaurante, grupuri sanitare si dusuri.

In orice caz, preturile sunt insesizabile. Desi este considerata de unii doar o solutie de criza pentru vacanta, nu trebuie omise avantajele multiple pe care le ofera. Scapi de povara timpului, nu mai esti constrans sa ajungi intr-un anumit loc pana la lasarea serii, iti incarci bateriile in inima naturii zile sau chiar saptamani in sir.

Mai mult decat atat, poti sa iti planifici vacanta in ce interval de timp doresti, fara sa tii cont de perioadele de varf de la mare sau de la munte. Desigur ca asta necesita o pregatire in prealabil, care sa asigure toate nevoile. Practic, iti cari patul in spinare.

Atunci cand iti planifici o calatorie nu trebuie sa te lasi impiedicat sa obstacolele financiare cand exista solutii poate mai bune, mai convenabile. Simte placerea de a calatori cu rentakub.com care iti ureaza „Vacanta libera!”.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *