stailer
servicii

5 motive pentru care orice persoana ar trebui sa aleaga Stailer pentru a se programa la un salon

Industria de hair and beauty este de mult timp printre preferintele celor care isi doresc anumite schimbari asupra infatisarii. Faptul ca ai posibilitatea de a merge la un salon de hair and beauty pentru o transformare radicala, acest lucru nu face decat sa iti aduca o stare generala de bine. Si asta pentru ca saloanele de beauty sunt considerate si sedinte de terapie pentru unele persoane, pe langa serviciile de beauty primite.

In ultimii 5 ani, aceasta industrie a fost luata cu asalt de majoritatea clientilor pentru ca au inteles faptul ca este mai avantajos sa se lase pe mana unor profesionisti cu experienta, decat sa se aranjeze acasa.

Si pentru ca este intr-o continua dezvoltare, aceasta industrie vine la pachet cu ceva nou, chiar inovator pentru noi. O platforma pe nume Stailer care te programeaza la orice salon de beauty in mai putin de 5 minute. Poti sa vezi mai multe detalii aici.

5 motive pentru care orice persoana ar trebui sa aleaga Stailer pentru a se programa la un salon

Traim in secolul vitezei si nu mai este o noutate pentru multi dintre noi. Digitalizarea este la indemana noastra la orice pas, care de altfel ne este de mare folos in a rezolva anumite taskuri ori acest lucru ne aduce o eficientizare a timpului.

Un prim motiv pentru care orice persoana ar trebui sa aleaga platforma Stailer pentru a se programa la un salon de beauty este eficientizarea timpului. Concret, daca cu ceva timp in urma iti lua ore pentru a suna de la un salon, la altul pentru a gasi un loc liber pe scaun, acum nu mai ai nevoie decat de 5 minute. Programarea o vei face online, simplu si rapid. Este o platforma foarte usor de folosit, care te ajuta sa iti gasesti stilistii din zona ta, cat mai rapid posibil.

Un alt aspect pentru care ar trebui sa alegi Stailer este gama vasta de servicii. Nu se axeaza doar pe o anumita nisa, ci pe tot ce tine de industria frumusetii. Cu Stailer ai parte de servicii precum cele de manichiura si pedichiura, pensat, tuns, vopsit, masaj de relaxare, tratamente faciale si asa mai departe. In plus, este o platforma care poate fi accesata atat de femei, cat si de barbati, in egala masura.

Calitatea serviciilor este ireprosabila. Avand in vedere ca in cadrul saloanelor exista personal calificat, cu experienta vasta in spate, calitatea serviciilor este inalta, care satisfac nevoile fiecarui client in parte.

Poti utiliza serviciile Stailer 100% gratuit. Este o platforma care nu te conditioneaza cu absolut nimic, implicit in privinta costurilor. Te poti programa la orice ora din zi sau din noapte, la orice stilist sau salon vrei, fara a plati nimic. In plus, poti utiliza serviciile platformei ori de cate ori ai nevoie.

Recenziile te ajuta sa iei decizii rapide si sigure. Poti vedea in cadrul platformei parerile celor care au utilizat deja Stailer, cu privire la saloanele pe care le-au vizitat, astfel ca poti sa iti faci o parere. In plus, pe platforma ai si toate detaliile necesare de care ai nevoie atunci cand vrei o programare. De la costurile serviciilor, durata acestora, locatia prin Google Maps, fotografii ale saloanelor, stilistilor, cat si a lucrarilor efectuate, inclusiv detalii ale produselor utilizate.

Sunt doar cateva dintre motive pentru care oamenii aleg sa se programeze la un salon cu aceasta platforma.

Intra si tu in comunitatea Stailer si opteaza pentru rapiditate, eficienta, calitate si varietate.

Date de contact: support@stailer.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *