salus it500
Casa si gradina servicii

Afla de ce termostatul Salus iT500 ar fi o buna achizitie

Pentru cei care isi doresc sa investeasca intr-o centrala termica, este un lucru de preferat ca la pachet cu aceasta sa se achizitioneze si un termostat. Pentru cei care deja au o centrala, situatia concreta va demonstra ca termostatul este necesar.  In orice caz, termostatul Salus iT500 este o recomandare. Acesta este disponibil la Salus Controls. Iata despre ce este vorba.

Caracteristicile unui termostat iT500

Acest model  este unul complex ce poate oferi numeroase aspecte avantajoase traduse prin nivelul de confort. Un termostat Salus iT500 dispune de control prin internet, deci mai cu seama impatimitii de tehnologie vor descoperi in acest sistem un real ajutor prin care sa isi contureze confortul casei.

Daca te vei indeparta de casa prea mult si semnalul nu mai este unul potrivit, vei fi instiintat despre asta. Asadar, geo-locatia este o functie practica si ea, amintind poate ca trebuie sa setezi modul de economie la consum, cat timp esti plecat. Este valabil si la intoarce, sa setezi pana sa ajungi acasa caldura dorita, temperatura la apa calda de asemenea. Spus pe scurt, un astfel de termostat este fix ce trebuie pentru a economisi la plecari, insa in egala masura pentru a pregati casa pentru revenire.

Un alt aspect interesant este legat de faptul ca dispune de 3 programe prestabilite. Deci daca nu te intereseaza sa setezi in detaliu, pot alege mai rapid un program din cele existente. De asemenea, trebuie sa stii ca poti seta in functie de stilul de viata, cum sa porneasca centrala in fiecare zi, la anumite ore. Deci un mod mai personalizat de a detine controlul asupra centralei nici ca poate exista.

Il instalezi singur?

Chiar daca deja detii o centrala, poti opta pentru un termostat achizitionat ulterior. Instalarea este mai simpla decat ai crede, desi sistemul in sine este unul complex in functii. Este o aplicatie care sa te ajute sa operezi, pe care o instalezi usor. Exista si tutorial despre asta; toti pasii in acest sens ii vei gasi pe pagina oficiala, saluscontrols.ro. Ba chiar exista si un manual de instalare a sistemului in sine, tot pe pagina in cauza.

Ai nevoie de internet in permanenta?

Ca si modalitate de baza a functionarii lui, da, internetul este necesar. Atentie insa, daca sunt intreruperi nu trebuie sa te ingrijorezi ca termostatul nu va mai functiona si implicit centrala va primi erori. De atfel, cu mici perioade de deconectare nu se intampla nimic nedorit din astfel de scenarii.

Pret? Concluzie?

Ei bine, atunci cand stii ca mai bine pui pret pe propriul confort decat pe partea materiala care te va constrange sau limita, vei intelege ca acesta este un ultim aspect de care sa te preocupi. Isi merita banii si confortul de termen lung pe care il poate oferi, ceea ce este mai presus de orice.

Concluzia o are fiecare dintre noi. Acolo unde situatia s-a dovedit deja demonstrativ necesara ca un sistem de genul centralei este mai bun ca orice, termostatul este practic o completare de acelasi fel: practica si de dorit.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *