saluscontrols
servicii

Aliatul celor care isi doresc controlul caldurii in casa – universul Salus

saluscontrols

In contextul societatii moderne avem un paradox: exista mijloace de a ne face viata  mai usora, insa in egala masura exista si risipa de resurse de orice fel. Cand vine vorba despre caldura si agenti termici, ne bucuram de confortul pe care il poate oferi o centrala termica, sistemul de caldura instalat in pardoseala si altele. Ar trebui insa sa avem in vedere si un mod cat mai responsabil de consum. Tocmai de aceea, Salus este un raspuns potrivit nevoilor din acest punct de vedere.

Produsele Salus si utilitatea acestora

In cadrul magazinului online cu acelasi nume, www.salusconstrols.ro, se gasesc termostate si sisteme in masura sa controleze modul in care este consumat agentul termic. Termostatele sunt acele dispozitive ce transmit catre centrala o anumita comanda. Pot fi wireless sau clasice, cu buton, cu fir, simple, cu display sau de ce nu chiar implicand o conexiune la internet, ce poate controla caldura casei si de la distanta.

Astfel de exemple definesc ceea ce Salus ofera. Iata si o detaliere edificatoare pentru modul in care se defineste gama de optiuni:

  • Sistemul iT 600 Smart Home – acesta implica un sistem complex ce poate controla modul in care va creati ambientul in casa. Cand sunteti plecat, puteti seta modul de economie a caldurii, puteti activa caldura cand sunteti pe picior de intoarcere. Asa cum si numele sau spune, este acel sistem in masura sa va creeze in casa un ambient usor de controlat, eficient si asta fara sa va faca un compromis de genul furnizarii caldurii la o temperatura mai mica decat ar trebui spre exemplu.

 

  • Termostate clasice. Sa fii in pas cu moda este ceva placut in masura in care te si pretezi sa inveti noi functii si setari. Nu toata lumea insa se considera avantajata pentru ca dispozitivele de acest fel sunt prea complicate. Poate fi vorba de cei din generatie de varsta a treia spre exemplu, nu conteaza. La Salus se vor gasi si termostate clasice, cele de perete sau wireless, simpliste in marea lor majoritate.

 

  • Controllere pentru panouri solare. Pentru cei care stau la casa, care au descoperit avantajele in ceea ce priveste montarea panourilor ce ofera o resursa regenerabila, au nevoie de o completare. Asta inseamna un dispozitiv de genul unui controller pentru sistemul panourilor. Il veti gasi tot la Salus Controls.

 

  • Sisteme de control pentru incalzirea in pardoseala. Un alt sistem eficient si de dorit mai ales in case sau in zone unde constructia impune un aer rece mai mereu prezent, incalzirea in pardoseala este confortul sporit de care puteti avea parte.

 

Partea si mai buna este ca ofertele de acest gen si produsele oferite vin la pachet cu partea de consiliere si asistenta tehnica. Asta se poate referi atat la experienta imediata dupa achizitie, cat si la cea pe termen lung. Dupa instalarea unui termostat spre exemplu este posibil sa aveti dubii despre anumite aspecte. Asadar, in cadrul aceluiasi magazin online, www.saluscontrols.ro, veti gasi si ajutorul cu privire la clarificarile necesare.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *