sticla pentru nunta
Curiozitati

Cand fiecare detaliu al nuntii conteaza – despre sticle si alte accesorii pe care sigur ti le vei dori

O nunta spune o poveste, despre cei doi miri ce isi unesc destinele. Ce presupune o nunta stim cu totii, insa cu fiecare cuplu in parte exista un farmec aparte, la care se adauga fireste si modul lor unic, creativ de a pune in scena tema iubirii. Cadrul  nuntii este ales de cele mai multe ori tematic, tinand cont de eleganta acestui tip de eveniment, tinand cont de o modalitate estetica si expresiva.

Din sirul de accesorii, din sirul de obiecte peste care nu treci cu vederea se numara si gama de sticle pentru  nunta. Pare sa fie mai simplu si mai practic sa achizitionezi bauturile de orice fel gata ambalate si doar sa alegi o varianta mai interesanta de a le aseza pe masa. Asta considera unii, caci pentru cei cu gusturi mai pretentioase, pentru cei minutiosi ce tin cont de fiecare detaliu sticlele sunt parte din decorul nuntii si nu sunt alese la intamplare. Acestea trebuie sa pastreze tema nuntii si sa se prezinte ca atare. Cum este posibil? Cu cele personalizate.

Sticlele pentru nunta

Exista o gama speciala de sticle ce sunt destinate a fi folosite la evenimente. Se considera ca este de prost gust sa etalezi branduri in cadrul evenimentului. Este ca si cand ai purta o tinuta cu eticheta la vedere. Astfel, se alege varianta de a inlocui clasicelele etichete ale sticlelor din comert cu cele personalizate. Poate fi vorba de o eticheta colorata, de cea care include numele mirilor, data evenimentului, poate chiar un scurt mesaj de multumire.

Sticlele alese vor tine cont in primul rand de tipul de lichid pentru care vor fi folosite. Ca dimensiune, acestea se vor gasi specifice si potrivite pentru apa sau sucuri, pentru vin sau alte bauturi alcoolice. Ca forma, acestea pot fi dintre cele mai interesante si tine de preferinte personale. Desigur ca la acest capitol ai sansa de a iesi in evidenta.

Plastic sau sticla? Cele din plastic sunt cu un risc eliminat, acela de a se sparge, insa nu sunt la fel de pretentioase ca stil. Sticla este in schimb cea care se ridica la inaltimea asteptarilor. Desigur ca depinde de tipul de nunta si de stilul acesteia, depinde de buget, de ce nu – cele din plastic sunt de regula mai accesibile.

Pentru ce folosesti sticlele la nunta

Din moment ce te preocupa acest aspect privind tipurile de bauturi ce se servesc la nunta si vei opta ca toate acestea sa fie prezentate pe masa in sticle special alese, trebuie sa continui astfel. Vei opta pentru sticle speciale si diferite pentru apa, suc, lichior, cogniac,  vin si pentru fiecare tip de bautura in parte. Daca nu este cazul caci vei avea sa spunem bar de unde invitatii isi pot alege ce sa serveasca, atunci vei prefera cel mai probabil sa alegi sticle speciale pentru marturii. Aici este vorba de acel mic cadou pe care il oferi invitatilor tai cand acestia vor incheia seara.

Marturiile sunt un concept traditional, ca o forma de multumire ce se ofera fiecarui invitat in parte. Acestea pot fi de diverse tipuri, incluzand de ce sticle cu o bautura traditionala, locala.

S-ar putea să-ți placă și...