salus it600 smart home
temostate salus

Casa inteligenta este casa de viitor

Sistemele ce imbunatatesc nivelul de trai si de confort sunt tot mai accesibile. Oamenii au inceput sa isi dea seama cat de avantajoase sunt, astfel incat sa merite sa fie parte din casele lor. Cand vine vorba de eficienta din punct de vedere termic, de controlul absolut al unitatilor ce furnizeaza agent termic, ati putea crede ca o centrala este solutia.

Mai mult decat centrala in sine, este vorba de un termostat apt sa controleze centrala si per total un sistem complex care sa poata tine evidenta intregii case. Un astfel de exemplu este sistemul iT 600 Smart Home de la Salus, renumit brand pe piata de profil. Iata si cum poate, concret, sa ajute utilizatorul.

  • Prin conexiune wireless sistemul centralei si al termostatului comunica unul cu celalalt si ofera control total utilizatorului. Fata de alte optiuni, de data aceasta nu se pune problema unui fir sau a unui aparat montat pe perete, care sa implice efortul ca utilizatorul sa se deplaseze pentru setarile dorite.

 

Chiar daca nu implica neaparat un efort extraordinar, in viata de zi cu zi confortul poate fi definit si de simpla actiune de genul.

 

  • Intreg sistemul se poate controla prin aplicatia ce vine la pachet, usor de configurat, instalat si folosit. Aceasta este disponibila pentru Android, iOS de asemenea, se poate accesa de pe internet, prin smartphone, dupa preferinte.

 

  • Un sistem precum cel de la Salus, iT 600 denumit atat de sugestiv Smart Home, poate controla toate dotarile casei de la radiatoare la incalzirea in pardoseala, cu dispozitive electrice de incalzire. Un control total si complex, ce usureaza munca unui utilizator poate fi descrierea potrivita pentru sistemul casei inteligente.

 

  • Crearea unui ambient, asa cum ii place proprietarului. Scopul este mereu acelasi, de a face casa primitoare din punct de vedere termic. Fie ca este vorba de casa la propriu, deci de o suprafata mai mare de locuit, ori de un apartament, un sistem ca cel de la Salus este cu aceeasi menire instalat. Poate combina sistemele de incalzire, cel din calorifere cu cel din pardoseala spre exemplu, echilibrand temperaturile din casa. Oricat de mari ar fi suprafetele, confortul termic va fi resimtit oricand. Centrala poate fi inchisa sau pornita oricand, intr-o maniera simpla, cu ajutorul acestui aparat.

Versatilitatea unui pachet de acest gen este un alt avantaj de asemenea. Asta pentru ca Salus se ocupa de acoperirea unor nevoi extinse. Sistemul iT 600 poate fi in versiunea cu fir sau fara, controlat prin internet daca asa se doreste, acesta din urma fiind cel mai avansat, Smart Home. In orice caz, este adaptabil utilizatorilor diversi. Pentru ca se intelege ca trecerea in sine de la setarile centralei facute direct din panoul acesteia si pana la sistemul complex ce controleaza caldura din toata casa ar putea debusola.

 

Viitorul in materie de confort al casei inseamna cu adevarat nevoia de a ne baza pe tehnologie avansata. Este nu numai spre binele nostru, ci si o maniera de a avea confort, cu pretul unui echilibru in costurile aferente acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *