stailer
Noutati servicii

Caută serviciul de înfrumusețare dorit și programează-te prin Stailer

Evenimentele importante din viața noastră nu pot trece neobservate. Mereu este necesară o programare la salonul de înfrumusețare pentru a arăta cât mai bine. Femeie sau bărbat, într-o zi cu impact vei avea nevoie de o vizită la salon. Dacă nu ai găsit încă serviciul sau salonul la care să te programezi, prin aplicația Stailer vei putea face acest lucru online. 

Caută serviciul de înfrumusețare dorit și programează-te prin Stailer! Aplicația mobilă este ajutorul tău în perioadele mai aglomerate ale anului. Sezonul estival este una dintre cele mai pline perioade, când saloanele sunt tot mai lipsite de locuri disponibile. Pentru a nu mai pierde timp și pentru a te programa mai rapid, instaleaza aplicatia Stailer! În doar câteva minute poți obține rezervarea locului la cel mai bun salon din zona ta. 

Aplicația poate fi descărcată pe telefonul mobil sau pe tabletă, iar pentru laptop sau PC poți opta pentru varianta desktop, respectiv platforma. Ambele metode pot fi folosite similar și oferă o mulțime de beneficii. Prin intermediul acestora vei putea economisi o mulțime de timp pe care îl poți petrece în alt mod. 

Reprogramează-te rapid la hairstylistul tău

După ce ai făcut o programare prin intermediul aplicației, te poți reprograma la același serviciu pentru următoarea dată. Programările se fac după ce ți-ai creat un cont, iar acestea se vor stoca în secțiunea „Programările tale”. Acolo vei avea un istoric al tuturor rezervărilor la hairstyliști sau saloane. În secțiunea respectivă ai opțiunea „Reprogramează-te” prin care poți opta pentru același serviciul la același salon sau hairstylist. 

Reprogramările au ca scop economisirea timpului, deoarece nu va trebui să faci din nou aceiași pași. Trebuie doar să selectezi ora și data la care dorești reprogramarea. 

În cazul în care programarea pe care ai făcut-o nu se mai potrivește cu programul tău, o poți anula tot prin intermediul aplicației. Hairstylistul va fi informat despre absența ta, iar ulterior poți selecta o altă dată sau oră pentru vizita la salon. Vezi aici detalii suplimentare despre aplicația Stailer. 

Setează remindere pentru programarea ta

Foarte multe persoane nu ajung la timp la salon sau uneori nu ajung deloc. Din cauza programului aglomerat uită de programare, uită să noteze despre ea și nu mai beneficiază de serviciile de care au nevoie. Cu Stailer acest lucru nu va mai fi o problemă. Atât din aplicație, cât și de pe platformă ai posibilitatea de a seta remindere pentru programare. Dacă vei folosi aplicația, reminderele îți vor fi trimise printr-o notificare pe ecranul telefonului. De cealaltă parte, în cazul platformei, vei fi informat printr-un mesaj text. Intervalul la care vei primi aceste notificări va fi stabilit de tine. 

Stailer este o bună alegere privind programările la salon. Pe lângă faptul că poți vedea o mulțime de informații necesare despre un hairstylist, ai posibilitatea de a te reprograma, de a anula programările, de a seta remindere și de a fi informat atunci când acesta anulează programarea ta. 

Află mai multe despre Stailer din pagina oficială. 

 

Contact: support@stailer.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *