Trends

Ce invitatii de nunta sunt in trend in anul ce urmeaza

Pentru cei care urmeaza sa isi organizeze evenimentul de mare anvergura, nunta, in anul ce urmeaza, desigur ca un interes major se manifesta spre tot ce inseamna trend si stiluri noi. Chiar si cand vine vorba de invitatiile de nunta, acestea cunosc diverse forme, design-uri; este de la sine inteles ca ar trebui sa se alinieze cu trendurile adoptate in cadrul evenimentului, sub orice forma ar fi acestea.

Trenduri in invitatiile de nunta 2018

Pentru anul ce urmeaza se pare ca raman ca si cele mai populare tipologii de invitatii de nunta cele ce creeaza contraste in aspect, intre nuantele folosite. Puteti alege din cadrul unui magazin online invitatii de nunta 2018 – invitatiedenunta.ro spre exemplu – optiuni diverse si la preturi avantajoase. Iata cateva inspiratii pentru cei interesati, asa cum se prevad notele de influenta pentru stilurile de anul viitor.

Invitatii inchise la culoare, cu accent metalic

Poate fi vorba de contrastul fundalului negru cu acel scris foarte pretentios, auriu. Permit varietate in stil, ceea ce implica alegerea unor tipare pe stilul exact al evenimentului. In orice caz, o culoare inchisa si un contrast de orice fel sunt elemente ce capteaza atentia de la bun inceput.

Scrisul de mana

Un alt element important ce nu ar trebui omis tine de faptul ca invitatiile de nunta capata o nota si mai personala cand scrisul imprimat este in stilul celui de mana. Cu un aer nostalgic, acesta aduce in prim plan expresia unei nunti cu pretentii si iz regal. Caligrafia poate fi de altfel maniera prin care cuceriti invitatii, fiind totodata si ceva ce iese din tipare. Culmea, ironic, in zilele noastre scrisul de mana este mai rar intalnit. De ce sa nu il aduceti in prim plan?

Imprimeu deosebit, design inedit

Dintotdeaua s-a apreciat stilul inedit, acel ceva nou ce a iesit din tiparele clasice si obisnuite. Tine si de creativitatea cu care mirii isi fac propria versiune de interpretare a stilului, propria reprezentare a nuntii cu tematica cu tot, in imaginea invitatilor. O idee ar putea tine de un design ce implica print-ul unei harti. Spre exemplu cu locatia. Un calendar, o fila a lunii in care va avea loc eveniemtul, marcand data de asemenea reprezinta o maniera unica de a prezenta anumite detalii despre nunta.

Astfel de invitatii pot avea o conotatie funny, ceea ce  le va face potrivite pentru nunti pe masura, informale. Versatile totodata, se pot potrivi unui eveniment pretentios de asemenea.

Exista numeroase alte modalitati de a face din invitatiile de nunta unele aparte. O deschidere a acesteia, cu un plic aparte, o paleta de culori din trendul anului sunt de asemenea maniere de a realiza un design impresionant. La fel ca in moda, se poarta ceea ce da bine; asadar, nu trebuie omis faptul ca invitatiile de nunta in trend pentru anul 2018 inseamna adaptarea unor idei in pas cu moda, la tipul de eveniment pentru fiecare cuplu in parte. Spre exemplu, alegeti o culoare dintre cele in voga, insa nu uitati ca trebuie sa fie si una ce se va regasi in cadrul nuntii, in decorul acesteia.

O alegere ce pare sa fie usoara este de fapt mai complexa ca oricand. Invitatia de nunta va reprezenta intreg evenimentul, deci alegeti cu grija.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *