programare la salon cu stailer in craiova
servicii

Craiova este si ea pe lista platformei Stailer! Programeaza-te si tu la un salon

Din ce in ce mai multe orase se pot bucura acum de beneficiile pe care le ofera platforma Stailer. Asa ca, daca esti din Craiova si ai nevoie de o programare la un salon de beauty, poti sa accesezi Stailer.

Faptul ca traim vremurile in care timpul parca nu ne mai ajunge, suntem nevoiti sa ne adaptam in permanenta. Cert este ca tehnologia ne vine in ajutor de fiecare data si putem sa apelam la ea pentru a ne eficientiza timpul. Spre exemplu, acum ne este mult mai usor sa ne facem cumparaturile online, sa ne platim facturile sau sa comandam mancare in acest fel. Astfel ca nu mai suntem nevoiti sa stam ore intregi la cozi sau in traficul aglomerat pentru a pierde vremea. Optam pentru a ne eficientiza timpul cat mai mult, ori de cate ori avem nevoie.

Iata ca si industria de beauty a intrat in lumea tehnologizarii si vine si ea cu variante alternative pentru a ne eficientiza timpul si pentru a avea parte de mai multe beneficii. 

Asa ca acum putem accesa platforma Stailer pentru a ne programa la un salon de hair and beauty. Daca acum ceva timp trebuia sa dam zeci de telefoane pentru a gasi un loc liber pe scaunul unui salon, dar nu atunci cand aveam noi nevoie ci atunci cand avea stilistul loc liber, acum cu Stailer este mult mai simplu.

Ne putem programa online, fara a mai da vreun telefon si alegem noi data, ora si locatia, fara a fi conditionati de nimic.

Pe Stailer putem gasi o intreaga lista de saloane cu servicii de styling din Craiova, dar si din celelalte 12 orase unde s-a lansat. Orasele precum Iasi, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Oradea, Sibiu, Pitesti, Ploiesti, Brasov, Constanta, Bacau si Arad pot beneficia de serviciile platformei.

Cauta serviciul dorit pe Stailer si programeaza-te chiar azi

Nu trebuie sa te programezi cu 2 saptamani inainte pentru a gasi un loc liber la un salon. Poti merge chiar azi la unu dintre saloanele disponibile. Te programezi in mai putin de 5 minute, fara a plati ceva, pentru ca platforma este 100% gratuita. De asemenea poti opta pentru varianta de a-ti crea un cont pentru a avea parte de si mai multe beneficii. 

Toate saloanele inscrise pe Stailer ofera servicii de calitate si asta pentru ca stilistii au experienta vasta in spate, dar sunt si la curent cu toate noutatile (citeste aici pentru alte detalii). Astfel ca toti clientii vor fi rasfatati si multumiti de serviciile primite. 

Cu Stailer poti sa mergi la un salon pentru pensat, vopsit, make-up, epilat, tratamente faciale, masaje de relaxare si multe alte servicii din aceasta industrie. 

Asadar, cu Stailer nu ai parte doar de eficientizare a timpului ci si de calitate si versatilitate. 

Intra si tu in comunitatea Stailer si bucura-te de avantajele pe care le ofera. Cauta salonul potrivit pentru tine si lasa-te pe mana celor care au experienta in domeniu. 

Date de contact: support@stailer.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *