DASH
Curiozitati Trends

Cum sa cumperi Dash (DASH) in 3 minute, in 3 pasi

Pentru cei care doresc sa investeasca in criptomonede in 2023 optiunile lor sunt multiple si se pare ca si recomandarile vizeaza tot mai multe monede virtuale. Printre altele Dash (DASH) este una dintre criptovalutele open source care din 2014 s-a incadrat in scenarii optimiste. Aceasta criptomoneda are ceva similar cu Bitcoinul si anume ofera anonimat. Adica utilizatorul nu este obligat sa isi dezvaluie datele personale. Tranzactiile nu sunt publice insa. 

In cifre, despre Dash stim ca inca din primele sale zile de la lansare au fost minate 1,9 milioane de monede, adica o cincime din cat este acum disponibil. Iata de ce vei dori sa alegi Dash ca investitie, intr-o simpla comparatie cu una din cele mai bine cotate criptomonede si anume Bitcoinul:

  • Viteza – una mai mare, o tranzactie cu Dash poate fi finalizata in 4 secunde, pe cand in cazul Bitcoinului vorbim de 10 minute, daca nu mai mult chiar. 
  • Costuri – taxe mai mici la tranzactii, desi este de asteptat ca acestea sa creasca cand sunt mai multe tranzactii efectuate. 
  • Guvernare – Dash presupune si o modalitate clara prin care sa fie incorporate eventuale schimbari in dezvoltarea acestei monede. 

Cum sa cumperi Dash (DASH) in 3 pasi simpli si in numai 3 minute! 

Dash are parteneriate cu peste 4.800 de comercianti si furnizori diversi de servicii. Asta inseamna acces facil pentru orice utilizator, la nivel global. Daca te-ai hotarat sa investesti in Dash iata cum poti sa cumperi si de unde! 

Concret, este simplu si rapid sa tranzactionezi la etoro.ro. Iata cum, in doar 3 minute si in 3 pasi simpli:

1.Creeaza cont 

cont etoro

Te inregistrezi simplu, creezi cont cu nume unic de utilizator si parola. 

2.Faci depunere 

depunere etoro

Dupa tot acest proces de inregistrare poti face prima ta depunere. Este la fel de simplu si rapid. Valoarea depozitului minim pentru userii din Romania este de 100 de dolari! 

3.Cumperi Dash (DASH)

cumpara dash

Acum poti cumpara Dash (DASH)! Selecteaza moneda din lista si cumpara imediat. 

Avantajele tranzactionarii pe eToro

Etoro este mai mult decat o platforma de tranzactionare si are avantaje pe care ar trebui sa le ai in vedere. Nu sunt taxe ascunse. Ai comision zero si pentru schimb sau alte tranzactii este ieftin. 

Poti de asemenea sa testezi inainte de a tranzactiona real. Poti face asta prin intermediul unui cont demonstrativ. Poti testa piata, ai acces la date reale, dar fara inca sa faci parte efectiv din ea. Ai optiunea de a practica pe cont demo de 100.000 de dolari. 

Tot aici este locul din care poti invata mai multe despre domeniu. Iti poti consolida cunostintele nu doar cele teoretice. Observa alti utilizatori sau socializeaza cu cei care impartasesc aceasta pasiune. Iar  academia cu acelasi nume iti poate fi punct de initiere in aceasta lume. Vei aprecia simplitatea procesului de tranzactionare cu siguranta.  

Concluzie 

Ce stim sigur este ca Dash (DASH) este mai securizat ca si Bitcoinul. Are un protocol de consens care asigura ca tranzactiile sunt imediate. In plus, desi nu este de confidentialitate 100%, previne totusi scurgerile de fonduri si date. 

Alege cu precautie in ce iti investesti banii si cand vei face asta alege o platforma care iti ofera cel putin un proces simplu de tranzactionare. Nu uita ca este o investitie cu risc, dar care iti poate aduce si o recompensa ridicata la un moment dat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *