stailer
Noutati servicii

Stailer aduce hairstyliștii mai aproape de tine, online

Toate acțiunile pe care le poți face online contribuie la un nivel cât mai înalt de confort. Acest lucru se întâmplă și în cazul programărilor la salon care au devenit acum mult mai simple. Stailer aduce hairstyliștii mai aproape de tine online, fiind o modalitate perfectă pentru a te programa la un salon de înfrumusețare. Descoperă aplicația și platforma & beneficiază de confortul adus!

Viața este mai mult decât muncă, bani și stres. Ea mai are nevoie uneori și de relaxare, răsfăț și timp pentru propria persoană. Deși timpul este marea problemă a multor oameni, cu Stailer acest lucru este eliminat. Timpul pe care îl petreceai în trafic pentru a ajunge la salon să faci o programare poate fi acum petrecut la sală, în fața televizorului sau cu familia. Cu ajutorul acestei platforme poți rezerva locul de oriunde te-ai afla. Relaxează-te făcând lucrurile preferate în timp ce te programezi la salon!

Poți face oricând programari la salon prin aplicatie, direct de pe telefon sau tabletă. Aplicația se poate descărca gratuit de pe App Store, Google Play și App Gallery. După instalarea acesteia vei putea efectua rezervarea locului la salonul dorit. Ai la dispoziție sute de saloane din toată țara, din peste 40 de orașe. 

Care sunt beneficiile aplicației Stailer?

Aplicația este foarte ușor de utilizat, acest fiind un prim avantaj. Urmat de multiplele acțiuni pe care le poți face prin intermediul ei. Vei avea posibilitatea de a te reprograma rapid la stilistul tău, fără să fii nevoit/ă să îl cauți în lista saloanelor și hairstyliștilor. Repetă vizita la salon din secțiunea ”programările tale”. 

Harta interactivă este un alt beneficiu al aplicației Stailer. Va trebui să activezi localizarea, apoi în funcție de locația ta îți vor fi afișate toate saloanele din apropiere, ce oferă serviciul de care ai nevoie. Caută în listă serviciul, iar mai apoi vei vedea toate saloanele și hairstyliștii cei mai aproape de tine. Descoperă în articolul acesta care sunt toate beneficiile aplicației. 

Setarea reminderelor pentru programări este de asemenea un mare avantaj. După ce ai finalizat o programare, ai posibilitatea de a seta remindere la intervalul stabilit de tine. În acest fel, aplicația va genera notificări cu privire la programarea ta. Nu vei uita și nici nu vei întârzia la salon. 

Din aplicație poți anula programarea. Pot interveni oricând evenimente neașteptate și acest lucru este de înțeles. Stailer îți permite să anulezi programarea atât de pe site, cât și de pe platformă. Salonul va fi notificat, iar același lucru se va întâmpla și în cazul tău, dacă programarea va fi anulată de către hairstylist. 

Programează-te rapid de pe platformă sau din aplicație

Fie că ai la îndemână telefonul sau tableta, laptopul sau PC-ul, în ambele cazuri te vei putea programa rapid la hairstylistul preferat. Dacă urmează un eveniment important, asigură-te că ai efectuat programarea, pentru a nu risca să rămâi fără coafat, tuns, vopsit, manichiură sau pedichiură mai ales pentru pregătirea ta de a participa la evenimente speciale. 

Contact: support@stailer.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *