pictura pe numere pictorul fericit
Noutati

Tablouri pe numere – o nouă activitate pe care Pictorul Fericit o aduce în atenția ta

Cu o colecție impresionantă de tablouri pe numere, cei de la Pictorul Fericit aduc în atenția ta o nouă activitate de care te poți bucura în timpul liber. Redescoperă plăcerea de a picta. Ai parte de o activitate relaxantă în timp ce lucrezi la o adevărată operă de artă. Dacă respecți regulile vei avea la final tablouri uimitoare de care să te bucuri. Află mai multe în continuarea acestui articol.

Tablourile pe numere – plăcerea de a picta

Poate cu timpul te-ai îndepărtat complet de această activitate, chiar dacă îți făcea plăcere să așezi culori pe foaie pentru a realiza anumite peisaje. Poate că talentul nu a fost niciodată de partea ta când venea vorba despre pictură și nu ai reușit să creezi chiar imaginile pe care ți le doreai.

Iată că acum pictura este mai accesibilă pentru tine cu ajutorul acestor tablouri pe numere pe care le regăsești la Pictorul Fericit. Indiferent de talentul la desen sau pictură, dacă vei respecta conturul fiecărui spațiu și dacă vei completa cu culorile potrivite, cu siguranță vei avea la final un tablou cu o imagine incredibilă.

Despre aceste picturi pe numere și despre cum poți să te bucuri și tu de această activitate poți citi informatii suplimentare in acest articol. Despre tablourile disponibile și ce conține fiecare set află în continuare.

Imagini pentru fiecare, de la mic la mare

Site-ul celor de la Pictorul Fericit și anume pictorulfericit.ro este chiar o lume a picturii. Și nu doar datorită tablourilor pe numere disponibile, ci și a accesoriilor pentru pictură. Poți deci comanda de aici tot ce ai nevoie pentru acest proces de creație.

Paleta de imagini dintre care poți alege este vastă. Sunt disponibile pe site zeci de variante cu diverse teme. De la cele religioase, până la cele cu clădiri, peisaje, pentru el, ea și multe altele.

Printre acestea poți găsi și categoria cu tablouri pentru copii. Pânzele au dimensiuni mai mici și gradul de dificultate este de asemenea mai redus. Imaginile sunt pline de culoare și personajele prietenoase, animate vor fi pe placul copiilor. De ce nu, un astfel de tablou este o opțiune potrivită pentru un cadou de Crăciun.

Comandă setul complet

Dacă vei comanda de la Pictorul Fericit un astfel de tablou pe numere vei primi acasă un set complet. Fiecare set conține toate cele necesare pentru pictură. Pânza care este deja pe șasiu, alături de toate culorile necesare. Acestea sunt de asemenea numerotate pentru a ști care corespunde cu numărul de pe pânză. Primești și trei pensule de diverse mărimi cu ajutorul cărora să poți completa fiecare spațiu liber.

După ce primești coletul vei putea începe deja să pictezi. La final vei fi încântat de rezultat, în special că ai muncit la el. Alegi o imagine care să te reprezinte sau care să se potrivească cu decorul din casă și vei agăța mai apoi tabloul pe perete ca să te bucuri de el în fiecare zi.

Accesează site-ul și alege acele tablouri pe numere care îți plac și pictează când vrei să te relaxezi.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro 

0754 459 540

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *